30 Mart 2012 Cuma

BUYAKA

Buyaka Alışveriş Merkezi











 Bugün IKEA'dan sonra Buyaka Alışveriş Merkezine gittim...Girişte hoşuma gitti cidden çok ferahlık, içinizi sıkmıyor, hemen Mudo'ya daldım sonrada Beymen'e...Ortadaki boşluk güzel , dekorasyon da bayaa modern geldi ama sonra beni çok sıkmaya başladı..Bir kere 1 katı dolaşmak için aşırı yürümek zorunda kalıyorsunuz o koca boşluğun etrafında dolanıyorsunuz, kat değiştirmek ise ayrı bir zulüm yine çok uzun bir mesafe yürünüyor...Doğru dürüst mağazada yok..İpekyolsuz, Zarasız, Mangosuz, Nine west-Park Bravo'suz, Tchibo'suz yere alışveriş merkezi denir mi hiç...Yemek yenilecek yerlerde çok atıl duruyor ben tercih etmedim doğrusu gidip IKEA'da yedim. Çocuk katı da çok zayıf..En üst katta resim defteri sordum şaka gibi -2 ye gönderdiler...Cavahirle, İstinye Parkla, MetroCity ile asla kıyas bile götürmez...Akşama kadar da asla zaman geçirilmez..Ben zor kaçtım içinden...Aklımda kalan tek şey ortadaki koca boşluk, renkli ışıklar , zemin kattaki oturma kısmı ve ayaklarımın boşa ağrısı bir şeye de değse bari...

1 yorum:

  1. Bu yaka gerçekten çok nezih ve ferah bir alışveriş merkezi.anadolu yakasındaki en güzel kapalı alışveriş merkezi diyebilirim.
    mağazalar ise heryerde bulunmayan güzel , kaliteli mağazalar. restoranlar her katta olduğu için daha rahat bir yemek yemek ortamı var.çatal bıçak sesi olmadan, ve uğultudan uzak bi şekilde yemek yiyebilirsiniz.
    mango falan yok, olmasında zaten, pazar yeri gibi bir mağaza.. insan hiçbirşeye bakamıyor.
    bence gitmeye değer...

    YanıtlaSil